Het Huis Van De Kappers
70 jaar het huis van de kappers waregem

70 JAAR KAPPERSFAMILIE – 4 GENERATIES – 3 GENERATIES ONDER 1 DAK

Manon, Bjorn & Francky kijken er naar uit jullie te verwelkomen in ons vernieuwde salon.

“WIJ KIEZEN VOOR DE TOEKOMST”

Samen met onze partner Moose kiezen wij vanaf nu voor dé meest natuurlijke kleur- en haarverzorgingsproducten. Moose stelt zijn expertise ter beschikking zodat wij je altijd de beste oplossing kunnen aanbieden.

Je gezondheid staat bij ons centraal. Dat combineren we met de juiste resultaten: wij kiezen voor kwalitatieve, innovatieve en hoogstaande ecologische concepten. Het zijn stuk voor stuk pareltjes, uniek op hun eigen manier en met specifieke sterktes om perfecte resultaten en hedendaagse looks te creëren. We bieden je pure verwennerij op basis van zuivere essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.

Geniet ervan!
Francky, Björn en Het huis van de kappers-team”

“U KOMT WEER ALS HERBOREN UIT HET SALON”

Vertrouwen, vertrouwd, veilig, sterk, groots en leuk, dat is waar het Huis Van De Kappers voor staat. Bij een bezoek aan dit unieke kapsalon wordt u verwend door de professionele service en een originele setting. Het Huis Van De Kappers straalt vertrouwen uit, begrijpt wie je bent en verstaat jouw stijl en smaak. U kunt uw haar dus gerust overlaten aan het professionele team van kappers.

Het Huis Van De Kappers heeft jarenlange ervaring en vertaalt soepel de laatste modetrends in hedendaagse, trendy kapsels. Dagelijks verrast het kapsalon haar klanten weer met haar verrassende aanpak en competentie. Het Huis Van De Kappers biedt u een full-service op gebied van haarverzorging, waarbij gebruik wordt gemaakt van enkel hoogkwalitatieve producten van merken als Gold haircaire, ZenzTherapy, Organic Hairspa, Tecna, ZenzOrganic, Scottish Hair & Beard.

Openingsuren

di:07U30-17U00
wo:08U00-17U00
do:13U00-20U30
vr:07U00-18U00
za:06U15-15U30

Contact

Damweg 12 – 8790 Waregem
T: 056 60 43 72
E: info@hethuisvandekappers.be

Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag moeten alle werken gedaan zijn tegen sluitingsuur.
Op zaterdag, technische behandelingen (kleur, balayage, …) tot 12u binnenkomen en stylingdiensten binnenkomen tot 15u30.