EXTRA SERVICES

Professionele haarverlenging

U kan bij Het Huis Van De Kappers ook terecht voor professionele haarverlengingen. Dit kapsalon werkt met hairextensions van het merk Great Lengths, een professioneel haarvermeerderingssysteem van topkwaliteit. Great Lengths maakt enkel gebruik van natuurlijke producten. Niet verwonderlijk dat u Great Lengths terugvindt in vooraanstaande kapsalons over de hele wereld.

Great Lengths haarverlenging – prijs op aanvraag!

great lengths hair extensions
hair clinic waregem het huis van de kappers

EEN POSITIEF ZELFBEELD UIT EEN DOOSJE’

De Hair out the box collecties bieden voor vrouwen met kopzorgen en haarproblemen een instant oplossing op een eenvoudige, gepersonaliseerde, non invasieve manier.

0O0

Het is een snelle, makkelijke manier om weinig of dun haar voller te maken op elk moment van de dag zonder je hoofdhuid of eigen haar te beschadigen.

0O0

Hair out the box vermindert de impact van haarverlies en geeft vrouwen het nodige zelfvertrouwen om (weer) positiever en energieker in het leven te staan.

 

hair clinic het huis van de kappers waregem

INTERESSE? DIT MOET JE DOEN!

‘BEN JE BENIEUWD NAAR WAT HAIR OUT THE BOX VOOR JOU KAN BETEKENEN? ’

contacteer ons

o0o

Ben je benieuwd naar wat Hair out the box voor jou kan betekenen, neem dan contact op met Het Huis Van De Kappers Waregem.

o0o

persoonlijk & vrijblijvend gesprekje

o0o

Tijdens een persoonlijk gesprek zullen jouw wensen worden besproken en zullen mogelijke oplossingen, keuzemogelijkheden en het prijskaartje ervan worden voorgelegd. Je zelfbeeld boosten met Hair out the box kan vanaf €590.

o0o

je make over

o0o

Naargelang je wensen en huidige haarbeeld zal er een model uit de collectie worden gekozen en worden gepersonaliseerd. Het haarstukje zal dus helemaal aangepast worden aan jouw persoonlijkheid. Je leert het haarstukje als een echte pro op te zetten en te styleren en kan steeds met nieuwe vragen en voor een nieuwe look bij je Hair out the box haarstylist terecht.

o0o

opvolging & advies

o0o

De aankoop en het personaliseren van je nieuwe look is slechts een begin van een mooi en positief avontuur. Je Hair out the box haarstylist zal je immers blijven adviseren en stimuleren om nieuwe dingen uit te proberen en zal er alles aan doen om je haarkwaliteit en kapsel in topvorm te houden waardoor je nog meer kan genieten van je nieuwe look!

hair clinic het huis van de kappers waregem

Openingsuren

di:      07u30-17u00
wo:    08u00-17u00
do:     13u00-20u30
vr:      07u00-18u00
za:     06u15-15u30

Contact

Damweg 12 – 8790 Waregem
T: 056 60 43 72
E: bjorn@hethuisvandekappers.be

Afspraak

Wij werken enkel op afspraak!